Acest site este facut pentru modul landscape.
Va rog intoarceti telefonul.
MENIU
Call center Solicita oferta
Call center Solicita oferta
Calculator rate
Finatam orice marca de autovehicul comercializata in Romania. Pentru a calcula o rata estimativa, alegeti un model din selectia de marci auto de mai jos.
Calculatorul de rate genereaza o oferta estimativa de pret, care nu include TVA, pentru modelul auto selectat, in functie de perioada contractuala stabilita.
Pentru o oferta personalizata, adaptata numarului de masini din flota, consultantii Tiriac Operating Lease va stau la dispozitie si ii puteti contacta la numarul de telefon 0374 956 956.

Servicii incluse
Cheltuieli financiare

Rata financiara
Taxa leasing

Taxe si impozite

Rovigneta
ITP
Impozit anual
Inmatriculare / Radiere
Alte taxe administrative

Servicii de mobilitate

Revizii periodice si ITP
Reparatii mecanica electrica
Anvelope, schimburi sezoniere si stocare
Masina de inlocuire
Asistenta rutiera

Asigurari

RCA
Casco

Costul prezentat este informativ, estimat pentru un rulaj anual de 20.000 km, incluzand urmatoarele servicii: inspectii tehnice periodice (ITP) si reparatii recomandate cu ocazia acestora, revizii periodice conform recomandarilor producatorului, intretinere neprevazuta: reparatii si/sau inlocuiri (cauzate de defectiuni) de piese, management de anvelope, asistenta rutiera 24/7, auto la schimb, management de combustibil.

Pentru o oferta adaptata nevoilor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati telefonic, la numarul 0374 956 956, sau prin e-mail, la adresa [email protected].
Formular de contact Pentru a primi o oferta adaptata nevoilor dumneavoastra, va rugam sa ne trimiteti un mesaj cu solicitarea, iar un consultant Tiriac Operating Lease va va contacta in cel mai scurt timp.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale in scop de marketing, conform politicii de confidentialitate utilizare website
Trimite